Obavijesti Video Pretražite Navigacija
samo izuzetni slučajevi

Općinski građanski sud u Zagrebu od danas do daljnjega neće primati stranke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Komunikacija na sudu odvijat će se isključivo telefonom i elektroničkom poštom, a sud će primati jedino stranke koje su pozvane na rasprave.

Zbog zaštite zdravlja ljudi Općinski građanski sud u Zagrebu od danas do daljnjega neće primati stranke, osim u izuzetnim slučajevima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prijeti i novčana kazna Vlasti izgubile spor: Moraju izmijeniti zakonski okvir za mjere protiv COVID-a ili ih ukinuti u roku od 30 dana Jelena Pavičić Vukičević "Ovo nije dio kampanje" Pavičić Vukičević preuzela zagrebački Stožer, opozvala odluku o obveznim maskama na otvorenom: "Žao mi je što je došlo do uznemiravanja Zagrepčana"

Suce i sudske savjetnike u Odluci suda poziva se da procijene jesu li u predmetima ispunjeni uvjeti za odgodu zakazanog ročišta te da obavijeste stranke i zastupnike.

Komunikacija na sudu odvijat će se isključivo telefonom i elektroničkom poštom, a sud će primati jedino stranke koje su pozvane na rasprave, uz predočenje poziva i odluku suca ili sudskog savjetnika u predmetu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene