Mirela Ahmetović
Mirela Ahmetović Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Mirela Ahmetović će u srijedu na konferenciji za novinare u središnjici SDP-a u Zagrebu na konferenciji za novinare i službeno najaviti svoju kandidaturu i predstaviti svoju izbornu platformu za predsjednicu SDP-a, a danas je kandidaturu objavila na Facebooku.


Načelnica Omišlja i SDP-ova saborska zastupnica Mirela Ahmetović objavila je u utorak na Facebooku svoju kandidaturu za prvu predsjednicu Socijaldemokratske partije Hrvatske (SDP).

Vezani članci Radimir Čačić Čačić će se kandidirati za još jedan mandat na čelu županije, najavio i projekte vrijedne 2,5 milijardi kuna: ''Prihvaćam ovaj izazov'' Sprovod Milana Bandića Žestoke reakcije nakon sprovoda Milana Bandića: "Danas se od svih hrvatskih građana ponovno radi idiote", "Koji će COVID redari sutra na ispraćaju mog bratića prebrojiti shrvanu obitelj"

Ahmetović je na Facebooku "pozvala sve članice i članove, simpatizerke i simpatizere, da joj pomognu izgraditi SDP koji je hrabar, SDP za odlučne ljude, srce socijaldemokracije u Hrvatskoj."

Navela je da cijeli svoj politički rad ima zahvaliti SDP-u, ali i da je došlo je vrijeme u kojem moraju stati svi stranački obračuni te da SDP mora naprijed, mora se prestati osvrtati na prošlost i iscrpljivati se u davno završenim borbama. 

Najavila je da će ujediniti sve stranačke frakcije i različita mišljenja, da će okupiti tim ljudi koji će znati stvarati nove prilike.

Kako kaže, uvjerena je da SDP može provoditi lijeve i održive politike stavljajući ih u kontekst vremena u kojem živimo te da na prvo mjesto treba staviti čovjeka, a tek onda profit.

Mirela Ahmetović će u srijedu na konferenciji za novinare u središnjici SDP-a u Zagrebu na konferenciji za novinare i službeno najaviti svoju kandidaturu i predstaviti svoju izbornu platformu za predsjednicu SDP-a.