Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Vrlo velika ugroza"

Oglasio se Škoro nakon dva tjedna izolacije: "Čuvajte se, nije to laka bolest"

Miroslav Škoro
Miroslav Škoro Foto: DNEVNIK.hr
Čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro na Facebooku se javio iz izolacije u kojoj se nalazi od 28. listopada, kad je objavio da je pozitivan na koronavirus.

Poručio je kako su on i njegova obitelj pobijedili virus.

Pročitajte i ovo Stipo Mlinarić Ćipe postizborna dodvoravanja Istina je još gora: Mlinarić tvrdi da Plenkovića nikad nije nazvao lopovom, ali demantira ga vlastiti video Ivan Penava "nismo trgovci foteljama" Oglasio se Domovinski pokret: "Točno je da nas zovu sa svih strana..."

"Hvala svima koji su se javljali, nije to laka bolest, pazite se, čuvajte se. Jednostavno, borimo se protiv nečega što je još uvijek vrlo velika ugroza, posebno za određene dobne skupine", kaže Škoro.

Na kraju je pozvao ljude da ne slave danas Martinje, nego da se pričeka neka bolja prilika.

U video poruci u srijedu je komentirao odbijanje Sabora Interpelacije DP-a o radu Vlade vezano za vjetropark Krš-Pađene, ustvrdivši da su odgovori na Interpelaciju bili nemušti, a najavio je i interpelaciju o Klubu u Slovenskoj ulici.

"Odgovori na ono što se iznosilo u interpelaciji, protiv svega što se događalo u zadnjih oko osam godina, su bili nemušti. Bili su, i s lijeva i desna, jednostavno nešto što je pokušalo braniti neobranjivo", ocijenio je Škoro i dodao: "Vidi se da su svi skupa zajedno umočeni, vidi se da su svi skupa ljudi koji su jednostavno pogodovali i pokušali naći svoj interes u tome".

Čelnik DP-a u današnjoj video poruci najavio je i novu Interpelaciju, o događanjima u Klubu u Slovenskoj, Dragana Kovačevića, bivšeg predsjednika Uprave Janafa i osumnjičenog u aferi Janaf.

Naveo da su na današnji dan prije godinu dana "oni koji vjeruju u numerologiju radili velike fešte, donosili su vreće novaca po nekim ulicama klubova u Zagrebu - npr. u Slovenskoj". Škoro kaže da je tamo bilo i tamburaša te "poznatih faca i muževa" . "Bilo je svega, pa ćemo vidjeti treba li napraviti u neko dogledno vrijeme jednu zgodnu i simpatičnu interpelaciju na tu temu", najavio je.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene