Djeca u vrtiću, ilustracija
Djeca u vrtiću, ilustracija Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

Roditelji su oslobođeni plaćanja do opoziva Odluke o obustavi izvođenja nastave u visokim učilištima, srednjim i osnovnim školama te redovnog rada ustanova predškolskog odgoja i obrazovanja i uspostavi nastave na daljinu Vlade RH.


Roditelji čija djeca pohađaju vrtiće u Zagrebu od sutra, 1. travnja, ne moraju plaćati participaciju u cijeni vrtića do opoziva Odluke o obustavi izvođenja nastave u visokim učilištima, srednjim i osnovnim školama te redovnog rada ustanova predškolskog odgoja i obrazovanja i uspostavi nastave na daljinu Vlade RH, objavljeno je na službenim stranicama Grada Zagreba.

Vezani članci Školsko natjecanje, ilustracija - 2 Bijes roditelja zbog odluke koja djeci ruši bodove za upis: "Bila sam jako razočarana i prevarena. Cijelu godinu smo se trudili..." Zaposlena djevojka, ilustracija Rezanje plaća, otkazi, prisilni odmor ili mogućnost zaraze – od čega građani najviše strahuju?

"Gradonačelnik Grada Zagreba, Milan Bandić, uputio u proceduru izmjenu Programa javnih potreba u predškolskom odgoju i obrazovanju te skrbi o djeci rane i predškolske dobi Grada Zagreba za 2020. godinu prema kojoj se roditelji/skrbnici korisnici dječjih vrtića kojima je osnivač Grad Zagreb od 1. travnja 2020. u cijelosti oslobađaju plaćanja participacije", piše u priopćenju.