Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Koronavirus u Hrvatskoj

Od sutra roditelji u Zagrebu oslobođeni plaćanja vrtića do daljnjeg

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Roditelji su oslobođeni plaćanja do opoziva Odluke o obustavi izvođenja nastave u visokim učilištima, srednjim i osnovnim školama te redovnog rada ustanova predškolskog odgoja i obrazovanja i uspostavi nastave na daljinu Vlade RH.

Roditelji čija djeca pohađaju vrtiće u Zagrebu od sutra, 1. travnja, ne moraju plaćati participaciju u cijeni vrtića do opoziva Odluke o obustavi izvođenja nastave u visokim učilištima, srednjim i osnovnim školama te redovnog rada ustanova predškolskog odgoja i obrazovanja i uspostavi nastave na daljinu Vlade RH, objavljeno je na službenim stranicama Grada Zagreba.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Kamen, krš i maslina' VIDEO Koronaparty uz hit Mate Bulića usred Zagreba: "Sve mjere ispadaju farsa. Što da mislimo mi koji ih se pridržavamo?" Jelena Pavičić Vukičević "Ovo nije dio kampanje" Pavičić Vukičević preuzela zagrebački Stožer, opozvala odluku o obveznim maskama na otvorenom: "Žao mi je što je došlo do uznemiravanja Zagrepčana"

"Gradonačelnik Grada Zagreba, Milan Bandić, uputio u proceduru izmjenu Programa javnih potreba u predškolskom odgoju i obrazovanju te skrbi o djeci rane i predškolske dobi Grada Zagreba za 2020. godinu prema kojoj se roditelji/skrbnici korisnici dječjih vrtića kojima je osnivač Grad Zagreb od 1. travnja 2020. u cijelosti oslobađaju plaćanja participacije", piše u priopćenju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene