Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stožer objavio

Dva nova slučaja koronavirusa u Hrvatskoj: Osim u Osijeku, jedan pozitivan i u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukupan broj oboljelih od koronavirusa je 2251. Ozdravilo je 2134.

"Dvije novooboljele osobe u posljednja 24 sata. Novi su slučajevi iz Zagreba i Osječko-baranjske županije. Ukupno je dosad testirano 69.894 osoba, od toga u posljednja 24 sata njih 223", objavili su na Twitteru iz Nacionalnog stožera civilne zaštite. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna FESTIVAL, NOGOMET, VELIKA GOSPA... Osječki stožer izdao upozorenje, očekuju više desetaka tisuća ljudi na događanjima za vikend Slika nije dostupna bila 3 tjedna na respiratoru Tuga u Osijeku: Ženi koja je danas preminula prije dva tjedna od koronavirusa preminuo i otac

 

Na bolničkom liječenju je 6 osoba. Nema pacijenata na respiratoru. Ukupan broj ozdravljenih je 2134, što je 1 novoozdravljeni u 24 sata. Ukupan broj preminulih je 107.

Vratio se iz Austrije 

"Zavod za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije u zadnja 24 sata obavio je jedno testiranje uzorka na virus COVID-19 i nalaz je bio pozitivan", objavili su u subotu ujutro iz osječkog stožera.

Naveli su kako je riječ o osobi iz Osijeka koja se nedavno vratila iz Austrije te potom bila u samoizolaciji. Testirana je prije ponovnog odlaska u Austriju.

Od početka epidemije ukupno je 134 osoba pozitivno na koronavirus na području Osječko-baranjske županije.

"Jednoj kontakt osobi novozaraženog određena je samoizolacija, pa su trenutno pod tom mjerom tri osobe", kažu u stožeru.

U laboratoriju Kliničkog bolničkog centra Osijek testirano je 19 uzoraka, koji su bili negativni.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene