Koronavirus u Srbiji, ilustracija
Koronavirus u Srbiji, ilustracija Foto: Zeljko Lukunic/Pixsell

Srbija je zabilježila 4100 novozaraženih u protekla 24 sata, a preminulo je 16 osoba.


Iako su na vrhu tablice po procijepljenosti građana, u Srbiji raste broj novooboljelih. Tako je danas utvrđeno 4157 novih slučajeva zaraze koronavirusom te je preminulo 16 osoba.

Član Kriznog stožera, epidemiolog Predrag Kon, rekao je da izvanredno stanje nema alternativu te da će ''inače puknuti kao zvečka''.

Goran Stamenković, pomoćnik ministra zdravstva, istaknuo je da se najviše mjere krše u restoranima i kafićima, ali u velikim gradovima. Također, rekao je da se na studentskom odmaralištu na Zlatiboru ispražnjeno jer su utvrdili da je održana zabava sa preko 200 ljudi, prenosi b92.

Zoran Milanović Milanović u Istri: "Sve što sam imao reći o Bandiću govorio sam zadnjih godina." Otkrio i kad će objaviti ime svog kandidata za predsjednika Vrhovnog suda

Vučić nakon posjeta Sarajevu Vučić nakon donacije cjepiva omastio brk: ''Najbolje okrepljenje pred povratak u Beograd, obožavam sarajevske ćevape''

''Mlađa populacija dosta griješi. To jesu naša djeca, naši studenti, naši sugrađani, ali dosta su bili ležerni i odlazili tamo gdje nije potrebno'', komentirao je Stamenković.