Marin Barišić
Marin Barišić Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Pixsell

Marin Barišić se nalazi u Nadbiskupskom ordinarijatu, a svi njegovi bliži suradnici i kontakti su u samoizolaciji. Testirao se nakon što je imao simptome povišene temperature.


Marin Barišić testirao se na koronavirus nakon što je imao povišenu temperaturu. Nalaz testa je pozitivan te su svi biskupovi kontakti u samoizolaciji.

Vezani članci Djelatnici centra za besplatno testiranje na koronavirus u Njemačkoj Britanski soj mogao bi postati glavni uzročnik zaraze u Njemačkoj: Svaki tjedan besplatan test za građane Nacionalni stožer Opet raste udio pozitivnih među testiranima, Stožer o Bandićevu sprovodu: ''Okupio se veći broj od dopuštenog. To je sad posao inspektora''

"Nakon što je osjetio simptome povišene tjelesne temperature, splitsko-makarski nadbiskup mons. Marin Barišić podvrgnut je testiranju na COVID-19. Test je bio pozitivan.

Nadbiskup se nalazi u Nadbiskupskom ordinarijatu, a svi njegovi bliži suradnici i kontakti su u samoizolaciji. Stoga, Nadbiskupski ordinarijat i Crkveni interdijecezanski sud od utorka 13. listopada neće biti otvoreni za primanje stranaka do daljnjega", javili su su iz nadbiskupije.