Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kontakti u samoizolaciji

Nadbiskup splitsko-makarski Marin Barišić pozitivan je na koronavirus

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Marin Barišić se nalazi u Nadbiskupskom ordinarijatu, a svi njegovi bliži suradnici i kontakti su u samoizolaciji. Testirao se nakon što je imao simptome povišene temperature.

Marin Barišić testirao se na koronavirus nakon što je imao povišenu temperaturu. Nalaz testa je pozitivan te su svi biskupovi kontakti u samoizolaciji.

Pročitajte i ovo Igor Vidić, brat blizanac nultog pacijenta U Hrvatskoj Nulti COVID-19 pacijent prije četiri godine pod rotirkama odveden u bolnicu: "Traumatično iskustvo gdje se preko noći okrenuo svakodnevni život" Ilustracija u tjedan dana Objavljeni novi podaci: Raste broj zaraženih koronavirusom

"Nakon što je osjetio simptome povišene tjelesne temperature, splitsko-makarski nadbiskup mons. Marin Barišić podvrgnut je testiranju na COVID-19. Test je bio pozitivan.

Nadbiskup se nalazi u Nadbiskupskom ordinarijatu, a svi njegovi bliži suradnici i kontakti su u samoizolaciji. Stoga, Nadbiskupski ordinarijat i Crkveni interdijecezanski sud od utorka 13. listopada neće biti otvoreni za primanje stranaka do daljnjega", javili su su iz nadbiskupije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene