Marin Barišić
Marin Barišić Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Pixsell

Marin Barišić se nalazi u Nadbiskupskom ordinarijatu, a svi njegovi bliži suradnici i kontakti su u samoizolaciji. Testirao se nakon što je imao simptome povišene temperature.


Marin Barišić testirao se na koronavirus nakon što je imao povišenu temperaturu. Nalaz testa je pozitivan te su svi biskupovi kontakti u samoizolaciji.

Vezani članci Koronavirus u Hrvatskoj Svaka druga kuća u samoizolaciji u naselju Sali: Zabranjene mise u četiri mjesta na Dugom otoku Koronavirus u Srbiji Srbija ima više od 5000 pozitivnih i nikad više umrlih: "Velika je prisutnost virusa u populaciji, više ne znamo tko je zarazan"

"Nakon što je osjetio simptome povišene tjelesne temperature, splitsko-makarski nadbiskup mons. Marin Barišić podvrgnut je testiranju na COVID-19. Test je bio pozitivan.

Nadbiskup se nalazi u Nadbiskupskom ordinarijatu, a svi njegovi bliži suradnici i kontakti su u samoizolaciji. Stoga, Nadbiskupski ordinarijat i Crkveni interdijecezanski sud od utorka 13. listopada neće biti otvoreni za primanje stranaka do daljnjega", javili su su iz nadbiskupije.