Marin Barišić
Marin Barišić Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Pixsell

Marin Barišić se nalazi u Nadbiskupskom ordinarijatu, a svi njegovi bliži suradnici i kontakti su u samoizolaciji. Testirao se nakon što je imao simptome povišene temperature.


Marin Barišić testirao se na koronavirus nakon što je imao povišenu temperaturu. Nalaz testa je pozitivan te su svi biskupovi kontakti u samoizolaciji.

Vezani članci Psihologinja Žana Pavlović Galopira li prema nama nova kriza? Psihologinja objasnila kako u predblagdansko vrijeme pomoći sebi i olakšati drugima U Arenu stigli prvi pacijenti - 2 Prvi pacijenti stigli u Arenu: "Srednje su životne dobi, imaju lakše kliničke slike koje zahtijevaju daljnje liječenje"

"Nakon što je osjetio simptome povišene tjelesne temperature, splitsko-makarski nadbiskup mons. Marin Barišić podvrgnut je testiranju na COVID-19. Test je bio pozitivan.

Nadbiskup se nalazi u Nadbiskupskom ordinarijatu, a svi njegovi bliži suradnici i kontakti su u samoizolaciji. Stoga, Nadbiskupski ordinarijat i Crkveni interdijecezanski sud od utorka 13. listopada neće biti otvoreni za primanje stranaka do daljnjega", javili su su iz nadbiskupije.