Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"ZLONAMJERNE INFORMACIJE"

Kruži e-mail da će se svi zaposleni u obrazovnom sustavu morati testirati na koronu, o svemu se oglasilo i Ministarstvo obrazovanja

Ministarstvo znanosti i obrazovanja upozorava kako internetom kruži lažna e-mail poruka u kojoj se šire neistinite informacije o testiranju osoba zaposlenih u obrazovnom sustavu na koronavirus.

U lažnoj e-mail poruci piše kako će svi zaposleni u obrazovnom sustavu morati testirati na koronavirus, a osobe koje su bile zaražene će raditi po posebnom režimu bez pristupa djeci. U poruci je potpisana Zdenka Čukelj, načelnica sektora za rani, predškolski i osnovnoškolski odgoj i obrazovanje pri Ministarstvu obrazovanja RH.

Pročitajte i ovo Blaženka Divjak POČETAK 8. LIPNJA Ispiti u doba korone: Doznajte sve što vas zanima o održavanju i rezultatima ovogodišnje državne mature Ana Tuškan i Sanja Vištica - 4 ne odustaju od zahtjeva Tuškan o pregovorima sindikata s Vladom: ''Mi smo jedini na dvostrukom udaru, naravno da na to nećemo pristati"

Ministarstvo upozorava kako će se poduzeti sve potrebne aktivnosti te moli javnost da ne nasjeda na lažne i zlonamjerne informacije jer se sve službene informacije obljavljuju na internet stranicama Ministarstva.

"Upozoravamo javnost na širenje fotografije u vidu maila lažnog sadržaja s ciljem zbunjivanja javnosti i širenja neistinitih informacija. Ministarstvo će poduzeti sve potrebne aktivnosti uključujući podnošenje prijave protiv nepoznatog počinitelja zbog širenja lažnih vijesti i stvaranja panike.

Molimo javnost da ne nasjeda na lažne i zlonamjerne informacije. Ministarstvo će sve službene informacije objavljivati na internet stranicama Ministarstva znanosti i obrazovanja", piše u priopćenju Ministarstva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene