Obavijesti Video Pretražite Navigacija
beroš objasnio

Ministarstvo donijelo odluku o mobilizaciji zdravstvenih djelatnika: "Moramo se prilagođavati novonastaloj situaciji"

Ministar zdravstva Vili Beroš na presici Nacionalnog stožera objasnio je odluku o mobilizaciji, organizaciji i rasporedu rada i radnog vremena te promjene mjesta i uvjeta rada zdravstvenih djelatnika.

Ministarstvo zdravstva donijelo je odluku o mobilizaciji, organizaciji i rasporedu rada i radnog vremena te promjene mjesta i uvjeta rada zdravstvenih djelatnika zbog zaštite pučanstva tijekom epidemije koronavirusa.

Pročitajte i ovo Građani Španjolske s maskama - 3 Prvi koraci Jedna europska država bori se sa sve više zaraženih, na sastanku će biti odlučeno o obaveznom nošenju maski: ''Zaštita je nužna'' Ilustracija JN.1 Dobro proučite! Ovih osam simptoma povezuje se s novom varijantom koronavirusa

"To znači da ćemo se prilagođavati svim promjenama koje nas čekaju u budućnosti. I prostorno i vremenski i kadrovski i nacionalno. Ova doluka omogućava ministru i stožeru da se prilagodi novonsastaloj situaciji. Ne znamo na kojem mjestu će buknuti eventualno broj oboljelih. Moramo biti u mogućnosti reagirati u trenutku i prilagoditi se", objasnio je ministar zdravstva Vili Beroš ovu odluku na presici Nacionalnog stožera gdje je objavljeno i kako je u Hrvatskoj porastao broj oboljelih te ih je sada 46.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene