Predsjednik Zoran Milanović u Istri je komentirao i borbu s epidemijom koronavirusa, a posebno se osvrnuo na situaciju u BiH.


Upitan da komnetira vladinu borbu s epidemijom u ovom trenutku Milanović je rekao da se trude, kao i sve vlade.

Vezani članci Zoran Milanović i Borut Pahor - 1 Otkriveno gdje je predsjednik Zoran Milanović bio na izborni dan i s kime se družio: "Sreli se stari prijatelji..." Gužva na biračkom mjestu u OŠ u Sigetu VIDEO Kako izgledaju epidemiološke mjere na jednom biračkom mjestu u Zagrebu: "Bar 60 ljudi stoji natiskano." Oglasili se i iz gradskog povjerenstva

"I sve su vlade jednako uspješne i neuspješne. U cijeloj Europi, u cijelom svijetu. Naravno najuspješniji su u Bosni i Hercegovini. Tamo niti je itko bolestan, niti itko umire, niti je itko u bolnicama, niti itko priča o tome, niti se itko cijepi. To je to", odgovorio je predsjednik na pitanje novinara.

Dodao je kako konkretne mjere hrvatske Vlade nije i neće komentirati no istaknuo je kako je odluka o osnivanju Stožera "potpuno neustavna, bez obzira o tome što o tome misli Ustavni sud". "Ja tu ne mogu djelovati", kazao je.