Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Srbiji

Majka dječaka preminulog od korone: "Bio je zdravo dijete"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dječak (16) iz Kruševca u Srbiji preminuo je od koronavirusa. Bio je u kućnoj izolaciji. Njegova majka otkrila je kako je došlo do toga.

Ispričala je kako je njezin sin u izolaciji bio od 15. listopada jer se prvo zarazio otac, a zatim i dječak i njegova sestra. 

Pročitajte i ovo Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran"

"Moj sin je bio zdrav. Nakon što se muž zarazio, ubrzo su se testirali i kći (21) i sin. Oboje su bili pozitivni. Liječnici su propisali terapiju, ali on nije mogao ništa progutati. Kako bi nešto uzeo, odmah bi povratio. Samo je govorio da mu je muka i da ne može spavati. Zadnja tri dana mu se javljala i temperatura i kašljao je", ispričala je majka za portal Nova.rs.

U utorak ujutro probudila ih je kći i rekla da joj brat samo leži pokraj kreveta. Majka je dodala kako su i ostali članovi obitelji loše, a kći će morati primiti infuziju.

U školi koju je dječak pohađao kažu da oni ne znaju je li dječak imao koronu jer još nemaju službene podatke o tome. Znali su da je bio u izolaciji jer je otac pozitivan. U školi kažu kako se izolirao 12. listopada te da se roditelji otada nisu javljali.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene