Na sastanku ministra Beroša sa predstavnicima liječničke komore i obiteljskih liječnika raspravljalo se o problemima sa sustavom cijepljenja.


U Ministarstvu zdravstva održan je sastanak ministra s predstavnicima liječničke komore i obiteljskih liječnika. Razgovaralo se o sljedećoj fazi cijepljenja i funkcioniranju nacionalne platforme. Liječnici vjeruju da će se svi tehnički problemi riješiti.

Vezani članci Vili Beroš, ministar zdravstva - 1 Ministar Beroš poslao važnu poruku građanima uoči nogometnog prvenstva i turističke sezone Ministar zdravstva Vili Beroš Optimistični Vili Beroš objavio najnovije podatke o cijepljenju: "Napravili smo novi iskorak"

Koordinatorica cijepljenja poručuje da nema tehničkih problema kod registra cijepljenih, odnosno, upisivanju onih koji su cijepljeni. Na početku možda dio ljudi nije upisan, primjerice, na potresom pogođenom području, ali kaže kako se to riješilo.

"U početku kada se nisu mogle zaduživati doze od strane svih liječnika tu je sustav imao te neke dječje bolesti koje su evo otklonjene i svi će moći dobiti svoju potvrdu da su cijepljeni. Imamo situaciju da će svi građani moći dobiti svoju potvrdu“, izjavila je Marija Bubaš.

"Obećao je zapravo na neki način da će na tome itekako proraditi i da će sve te platforme naručivanja, jedan veliki dio zapravo već funkcionira, ovaj dio preko liječnika obiteljske medicine, ali ovo ostalo će profunkcionirati kroz koji dan i na tome se radi", kazala je Vikica Krolo.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr