Obavijesti Video Pretražite Navigacija
dezinficiraju prostor

Dvoje zaposlenika Zagrebačke banke pozitivno na koronavirus, zatvorene poslovnice u kojima su radili

Zagrebačka banka
Zagrebačka banka Foto: DNEVNIK.hr
Dvoje zaposlenika Zagrebačke banke zaraženo je koronavirusom.

Zagrebačka banka priopćila je da je u nedjelju kod dvoje zaposlenika utvrđeno da su pozitivni na koronavirus. Iz banke poručuju da su poslovnice u kojima su zaraženi zaposleni zatvorene i temeljito dezinficirane.

Pročitajte i ovo Ilustracija JN.1 Dobro proučite! Ovih osam simptoma povezuje se s novom varijantom koronavirusa Koronavirus - ilustracija - 5 Umrle dvije osobe Veći skok novih slučajeva zaraze koronavirusom zabilježen u još jednoj susjednoj zemlji

''Kontaktirali smo sve naše zaposlenike koji su možda bili u bliskom i nedavnom kontaktu s pojedincima, savjetujući ih da 14 dana provedu u samoizolaciji i da slijede savjete zdravstvenih institucija. Također, klijenti koji su nedavno posjetili poslovnice u kojima rade navedeni zaposlenici bit će kontaktirani prema uputama nadležnih tijela'', poručuju iz Zagrebačke banke.

Dodaju da aktivno rade na tome kako bi sve bankarske usluge građanima bile dostupne i putem digitalnih kanala. ''Naši klijenti mogu dobiti sve relevantne podatke o proizvodima i uslugama te obaviti sve glavne bankarske usluge na jednostavan, brz i siguran način putem naših digitalnih kanala: m-zabe, e-zabe, e-poslovnice te 24 satne zone (uplatno-isplatni bankomati, dnevno-noćni trezori i uređaji za zaprimanje naloga)'', stoji u priopćenju banke.

Svojim klijentima savjetuju da poslovnice posjećuju samo u slučaju nužde.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene