Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"nema mjesta panici"

Potvrdili na presici nacionalnog stožera: U Zagrebu je zaražen učenik jedne osnovne škole

Na konferenciji za medije nacionalnog stožera potvrđeno je da je učenik jedne zagrebačke osnovne škole zaražen koronavirusom.

Pomoćnica ravnatelja za medicinu rada i voditeljica Službe za medicinu rada HZJZ-a Marija Bubaš potvrdila je danas na presici nacionalnog stožera da je učenik jedne zagrebačke osnovne škole pozitivan na koronavirus, ne želeći iznositi podatke o kojoj je školi riječ. Poručila je i da nema potrebe dizati paniku. Negirala je i da se ne testira dovoljno, istaknuvši kako su testirani svi koji su potrebni.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Gužve na Velesajmu Otkriveno zašto su pozivi za cijepljenje počeli stizati mladima, poznato i što s onima koji odbiju AstraZenecu Slika nije dostupna 'Kamen, krš i maslina' VIDEO Koronaparty uz hit Mate Bulića usred Zagreba: "Sve mjere ispadaju farsa. Što da mislimo mi koji ih se pridržavamo?"

"Mi obrađujemo sve kontakte i sve informacije ćete dobiti na vrijeme", poručila je Bubaš.

Ravnateljica Klinike za infektivne bolesti Alemka Markotić pojasnila je da se testiraju svi koji imaju simptome bolesti i za koje će liječnik posumnjati da imaju koronavirus. Testiraju se, dodaje, i svi za koje epidemiolozi proglase sumnju.

"Nikakve nema korelacije broja pozitivnih s brojem testova”, kazala je Markotić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene