Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Koronavirus u Osijeku

Svih sedam zaraženih u Osijeku su u bolnici: "Oni su dobro, bez simptoma ili s blagim kliničkim znacima"

Domagoj Drenjančević, voditelj Odjela za kliničku mikrobiologiju, i Matea Drmić
Domagoj Drenjančević, voditelj Odjela za kliničku mikrobiologiju, i Matea Drmić DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Domagoj Drenjančević, voditelj Odjela za kliničku mikrobiologiju Domagoj Drenjančević, voditelj Odjela za kliničku mikrobiologiju Foto: DNEVNIK.hr +0 Domagoj Drenjančević, voditelj Odjela za kliničku mikrobiologiju, i Matea Drmić Galerija 1/2 >>
Broj zaraženih raste i u Osijeku. Potvrđeno je pet novih slučajeva.

Riječ je o članovima obitelji već prije oboljelih. Tako se broj zaraženih u Osijeku popeo na sedam. Pacijenti su u Kliničkom bolničkom centru Osijek. Osječani kažu da se pridržavaju mjera opreza i ne strahuju.

Pročitajte i ovo Ilustracija JN.1 Dobro proučite! Ovih osam simptoma povezuje se s novom varijantom koronavirusa Koronavirus - ilustracija - 5 Umrle dvije osobe Veći skok novih slučajeva zaraze koronavirusom zabilježen u još jednoj susjednoj zemlji

Prof.dr.sc. Domagoj Drenjančević, voditelj odjela za kliničku mikrobiologiju, kazao je da je sa zaraženima sve pod kontrolom. "Svi naši zaraženi pacijenti koji su zaraženi koronavirusom su dobro, bez simptoma ili s blagim kliničkim znacima", istaknuo je Drenjančević.

Drenjančević je kazao da su za dodatne mjere nadležni u Kriznom stožeru. "Za sada se vidi da ovo etapno provođenje mjera koje su nam nužne prolazi prilično dobro i osigurani su svi uvjeti za normalno funkcioniranje zdravstvenog sustava", istaknuo je i dodao da je najvažnije slušati preporuke, poglavito one Civilne zaštite na razini Republike Hrvatske, Kriznog stožera ministarstva zdravstva te Županije i Grada.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene