Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrvatska iz minute u minutu

Nova nula: U Hrvatskoj danas nema novooboljelih, a još devet osoba je ozdravilo

Broj novooboljelih u Republici Hrvatskoj u 24 satnom razdoblju je 0, čime je ukupan broj oboljelih od koronavirusa 2246, objavio je Nacionalni stožer RH. Osim toga još je 9 osoba ozdravilo.

 * 2246 oboljelih

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NOVI PODACI STOŽERA Opet porast broja novozaraženih, dvije osobe su preminule. Županija na sjeveru zemlje u odnosu na jučer udvostručila broj novih slučajeva Slika nije dostupna Preminule dvije osobe U odnosu na prošli utorak imamo skok novozaraženih, najviše novih slučajeva je u Dalmaciji i Zagrebu

* 2063 ozdravilo

* 103 preminulo

Tijek događaja pratite u nastavku.

14:03 U Hrvatskoj u protekla 24 sata nema novooboljelih od koronavirusa, kao ni preminulih. U istom je razdoblju zabilježeno još 9 osoba koje su ozdravile.

Do sada je testirano 66405 osoba, od toga 261 u posljednja 24 sata. Na bolničkom liječenju je još uvijek 23 ljudi. Od toga su na respiratoru 4 pacijenta.

13:55 Stožer civilne zaštite Koprivničko – križevačke županije obavještava javnost kako na području županije nema novooboljelih osoba. Ukupan broj izliječenih od bolesti uzrokovane koronavirusom na području županije porastao je na 73 osobe. Trenutno je u populaciji Koprivničko-križevačke županije još sedam osoba koje imaju aktivni pozitivitet na koronavirus.

13:15 Na području Brodsko-posavske županije u posljednja 24 sata nema novooboljelih osoba od COVID-19

13:00 U Vukovarsko-srijemskoj županiji epidemiološka situacija i dalje je stabilna, te u posljednja 24 sata nema pozitivnih osoba na COVID-19.

12:15 Danas je 18. dan bez novooboljelih osoba u Požeško-slavonskoj županiji.

11:53 Od ukupno 55 obrađenih testova sa područja Splitsko-dalmatinske županije danas nema novooboljelih osoba

11:00 U Zagrebačkoj županiji ni u nedjelju nema novooboljelih.

9:30 U Istarskoj žuapaniji unutar 24 sata ispitano je 15 uzoraka brisa i svi su negativni na koronavirus. Nema novooboljelih.

9:00 I 29. dan zaredom na području Virovitičko-podravske županije nema novozaraženih, javili su iz Stožera civilne zaštite VPŽ

8:56 Na području Bjelovarsko-bilogorske županije proteklih 46 dana nije bilo novih slučajeva zaraze koronavirusom.

8:20 U Karlovačkoj županiji jučer je testirano 13 osoba i svi nalazi su pristigli negativni. Ukupno je testirano 2696 osoba.

8:00 U subotu je u Hrvatskoj prijavljen samo jedan novi slučaj koronavirusa. Zarazila se osoba u Koprivničko-križevačkoj županiji. Riječ je o kontaktu ranije oboljele osobe. Broj potvrđenih slučajeva u Hrvatskoj je sada 2246.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene