Obavijesti Video Pretražite Navigacija
INCIDENT NAKON PROSVJEDA

Antimaskeri nasilno ušli u školu, ravnatelj i spremačica zatražili liječničku pomoć: ''Mnoštvo prvašića je došlo doma plačući''

U osnovnoj školi u Krapinskim Toplicama u petak je došlo do incidenta. Skupina ljudi nasilno je ušla u prostorije škole, a prije toga održali su prosvjed ispred zgrade zbog odluke o obveznom nošenju maski u zajedničkim prostorima škole, potvrdio je ravnatelj Samson Štibohar za Vijesti Nove TV.

Dodao je i da je sam potražio liječničku pomoć, kao i spremačica. Policija nam je potvrdila da su imali saznanja o najavljenom prosvjedu, zbog čega su i bili ispred škole, no kažu nisu imali postupanja.

Pročitajte i ovo Građani Španjolske s maskama - 3 Prvi koraci Jedna europska država bori se sa sve više zaraženih, na sastanku će biti odlučeno o obaveznom nošenju maski: ''Zaštita je nužna'' Slika nije dostupna trenutno su na praznicima Ministar obrazovanja: "Nadam se da od sljedećeg tjedna učenici neće trebati nositi maske u školi"

"Priječili su ulaz učenicima u školu. Ja sam ih zamolio da se maknu da učenici mogu ući i oni su nakon toga svi nasilno ušli u prostor hola škole u prizemlju gdje se događala smjena učenika popodnevne i jutarnje smjene. Zatekli smo mnoštvo učenika prvih razreda koji su došli plačući doma i rekli o situaciji u školi. Kad su oni ušli to je bio agresivni verbalni napad na mene, moje djelatnike i na sve koji su se našli unutra", rekao je Samson Štibohar, ravnatelj osnovne škole Krapinske toplice.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene