Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

HZJZ odgovorio

Brojke koje pružaju potpuniju sliku: Doznali smo koliko je pozitivnih građana na BAT testiranju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u petak popodne dobili smo konkretne odgovore na pitanja za koja su nas ranije upućivali da pitamo HZZO. Iz HZZO-a su nam potom odgovorili da se obratimo HZJZ-u.

Koliko je ljudi testirano brzim antigenskim testovima (BAT) tijekom posljednja 24 sata? Koliko ih je bilo pozitivno? Kad će biti poznati podaci testiranja građana BAT-om? Pitanja su to koja smo postavili spomenutim institucijama s obzirom na to da struka ponavlja kako su brojevi novozaraženih i aktivnih slučajeva veći nego što to pokazuju PCR testiranja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Hoće li sustav puknuti? Na testiranje se čeka i po tjedan dana: "Moguće je da ne uhvatimo sve pozitivne" Bernard Kaić, epidemiolog HZJZ-a BERNARD KAIĆ Epidemiolog objasnio treba li cijepiti djecu i što s onima koji propisuju Ivermektin: ''Jesu li ga razrijedili u vodi koja pamti sve osim dreka?''

Iz HZJZ-a kažu kako je tijekom jučerašnjeg dana, 13. siječnja, "provedeno je 18.508 AG testiranja", a "bilo je pozitivno 2246 AG testiranja". O tome kada će početi slati podatke o broju BAT testiranih i pozitivnih, zajedno s podacima pozitivnih na PCR-u HZJZ nema informacija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene