Nacionalni stožer civilne zaštite, Vili Beroš
Nacionalni stožer civilne zaštite, Vili Beroš Foto: Srdjan Vrancic/Pixsell

Ministar zdravstva Vili Beroš objavio je da zagrebačkoj Klinici za infektivne bolesti ''Dr. Fran Mihaljević'' nema hospitaliziranih zbog koronavirusa. Po najnovijim podacima u posljednja 24 sata nema novooboljelih osoba u Hrvatskoj.


U posljednja 24 sata nema novooboljelih osoba od koronavirusa u Hrvatskoj, objavio je Nacionalni stožer civilne zaštite. Testirano je ukupno 68.514 osoba, od toga 247 u posljednja 24 sata.

Vezani članci Samoizolacija, ilustracija Brođanin u samoizolaciji šokiran ponašanjem prijatelja: ''Malotko zove da pita kako sam... Traže da ih ne navodim kao kontakte!'' Nacionalni stožer civilne zaštite Nacionalni stožer objavio: U posljednja 24 sata imamo 57 novih slučajeva zaraze

Ukupan broj preminulih je 104, a u Klinici za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“ u Zagrebu na respiratoru je preminula jedna osoba. Riječ je o ženi rođenoj 1944. godine kojoj je tijekom hospitalizacije postavljena sumnja na limfoproliferativnu bolest, priopćili su iz Nacionalnog stožera.

Ozdravilo je još osam osoba.

Ministar zdravstva Vili Beroš objavio je da zagrebačkoj Klinici za infektivne bolesti ''Dr. Fran Mihaljević'' nema hospitaliziranih zbog koronavirus.