Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Frede, izdrži

Hrvati opet srušili aplikaciju za dojavu potresa, oni nam poručili: "Ispričavamo se. Fred radi na tome"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon najnovijeg potresa, Hrvati opet "navalili" na EMSC.

"Našim brojnim korisnicima na zagrebačkom području… Žao nam je, ali naš server opet nije mogao podnijeti promet nakon zadnjeg potresa od 3,5. Ispričavamo se. PS. Fred radi na tome", objavio je na Twitteru Euromediteranski seizmološki centar, koji gotovo u realnom vremenu detektira potrese.

Pročitajte i ovo Potres na Tajvanu Iznad 6,0 prema Richteru Nema mira: Niz snažnih potresa i podrhtavanja pogodilo Tajvan Tomislav Tomašević o obnovi - 1 190 milijuna eura Tomašević pohvalio obnovu Zagreba pa kritizirao ministra: "Nadam se da će država što prije to učiniti"

Hrvati su jučer, nakon najnovijeg intenzivnijeg podrhtavanja, opet 'zatrpali' aplikaciju za dojavu potresa pa je server pao.

Mnogi su se pitali tko je Fred, pa je jedan kornsik iz Hrvatske odgovorio ilustracijom čovjeka koji se pokušava snaći u mnoštvu kablova.

 

Nije to prvi put. I nakon potresa 22. ožujka zagušili su sustav Europsko-mediteranskog seizmološkog centra.

Kako su tada objavili, u samo četiri minute nakon potresa zabilježili su 1000 svjedočanstava iz Zagreba i okolice vezanih za potres, a osim tekstualnih, građani su im slali i fotografije te videoporuke.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene