Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZATVOREN CENTAR ZA KORISNIKE

Gradska plinara Zagreb ima važnu obavijest za sve korisnike, u cilju sprječavanja širenja koronavirusa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradska plinara Zagreb poslala je obavijest svim korisnicima te ih uputila na komunikacijske kanale koje valja koristiti u idućim danima. Centar za korisnike do daljnjega je zatvoren.

Iz Gradske plinare Zagreb poslali su danas obavijest svim korisnicima, a vezano uz nove mjere u borbi protiv širenja koronavirusa. Centar za korisnike do daljnjega je zatvoren.

Pročitajte i ovo Fadil Novalić Sam potvrdio vijesti Bivši premijer BiH ide u zatvor na četiri godine: Zlouporabio je položaj pri nabavi respiratora Ilustracija koronavirus.hr Ugašena stranica koju smo tijekom pandemije svakodnevno posjećivali

Mole sve korisnike da do 1. travnja dostave stanje plinomjera, budući da s tim datumom ide pojeftinjenje plina. Pozvali su sugrađane da pomognu starijim građanima u tome.

"Cijenjeni kupci, u svrhu prevencije savjetujemo vam da u nadolazećim danima sve aktivnosti koje se odnose na usluge Gradske plinare Zagreb-Opskrbe ISKLJUČIVO realizirate putem naših sljedećih komunikacijskih kanala (koji su također navedeni na poleđini računa):

* Putem web-stranice GPZ-O http://www.gpz-opskrba.hr (od 0 – 24 sata) Upiti – Reklamacije – Prigovori – Promjene matičnih podataka - ispunjavanjem web-obrasca

* Putem telefona Centra za informiranje kupaca GPZ-Opskrbe: +385 1 6184-601 (ponedjeljak – petak od 7:30 do 15:30)

* Putem besplatne web ili mobilne aplikacije "MOJ RAČUN" (od 0 do 24 sata)

* Pisanim putem na adresu pošiljatelja: Gradska plinara Zagreb - Opskrba d.o.o, Radnička cesta 1, 1000 Zagreb

Gradska plinara Zagreb-Opskrba kao odgovorno trgovačko društvo poduzima sve potrebe mjere u skladu s preporukama resornih gradskih i nadležnih nacionalnih tijela te prati sve smjernice na području prevencije i epidemiološke situacije.

Hvala Vam što poštujete navedene preporuke i savjete."

Sve o širenju koronavirusa u Hrvatskoj možete pratiti OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene