Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u samoizolaciji je

Gradonačelnik Ogulina iz medija doznao da je pozitivan: ''Počinjemo plaćati danak neodgovornog ponašanja''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik Ogulina Dalibor Domitrović pozitivan je na koronavirus, potvrđeno je u četvrtak kasno navečer, a on je poručio da je o nalazu doznao iz medija.

Hoće li Ogulin postati novo žarište korone? Gradonačelnik Ogulina Dalibor Domitrović kasno sinoć doznao je da je pozitivan, a informaciju je dobio iz medija. Već je bio u samoizolaciji kao kontakt svog zamjenika Daniela Vukelje, koji je zaražen od dana ranije.

Pročitajte i ovo Igor Vidić, brat blizanac nultog pacijenta U Hrvatskoj Nulti COVID-19 pacijent prije četiri godine pod rotirkama odveden u bolnicu: "Traumatično iskustvo gdje se preko noći okrenuo svakodnevni život" Slika nije dostupna Cirkuliraju podvarijante Hrvatska na udaru novog vala koronavirusa: Gdje je najviše zaraženih, kad će vrhunac i hoće li se vraćati COVID potvrde?

Stožer Karlovačke županije izvijestio je da je, uz gradonačelnika, pozitivna još jedna osoba iz gradske uprave. Trenutačno se poduzimaju epidemiološke mjere utvrđivanja kontakata te protuepidemijska dezinfekcija zgrade gradske uprave Ogulin. Zgrada će biti ispražnjena, a očekuje se da će u ponedjeljak biti u funkciji.

I gradonačelnikovi kontakti u posljednjih 48 sati završili su u samoizolaciji. Domitrović poručuje da nema simptome i da nastavlja raditi od kuće. Oko ponoći se oglasio na svom profilu na Facebooku.

''Poštovane sugrađanke i sugrađani,
već dva dana nalazim se u samoizolaciji zbog sumnje da sam zaražen koronavirusom. Danas sam bio na testiranju i upravo sam iz medija saznao da je test pozitivan. Nemam nikakve simptome i dobro se osjećam. Naravno, u samoizolaciji ostajem do potpunog ozdravljenja. S radom nastavljam iz samoizolacije putem e-maila, telefonske i videoveze.
Nažalost, virus se uvukao u sve pore društva i izgleda da počinjemo plaćati danak neodgovornog ponašanja.
Sve vas pozivam na odgovorno ponašanje, pratite naputke struke i budite odgovorni.
Živi, zdravi i negativni na virus bili!'' napisao je u objavi.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene