Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nedjelja i dalje neradna

Novo radno vrijeme: Od danas građani imaju više vremena za kupnju na zagrebačkim tržnicama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od ponedjeljka zagrebačke tržnice rade dulje. To se odnosi na one tržnice kojima upravlja podružnica Tržnice Zagreb.

Grad Zagreb produljuje radno vrijeme gradskim tržnicama. Od ponedjeljka će tako radnim danom i subotom dulje raditi one tržnice kojima upravlja podružnica Tržnice Zagreb.

Pročitajte i ovo Ivica Lovrić (Foto: Dnevnik.hr) što od ponedjeljka? Grad Zagreb nastavlja rat s Divjak: ''Škole ne trebaju slijediti njezine usmene upute, nisu u skladu s preporukama'' Škola, ilustracija Od 11. svibnja Objavljen plan preseljenja učenika iz škola oštećenih u potresu, neki detalji povratka djece još uvijek nejasni

Ta se odluka odnosi na gradske tržnice Botinec, Branimirova, Britanac, Dolac, Dubrava, Gajnice, Jarun, Kažotićev trg, Kustošija, Kvatrić, Prečko, Savica, Savski Gaj, Sesvete, Špansko, Trešnjevka, Trnsko, Trnje, Utrina, Vrapče i Volovčica. One će odsad raditi radnim danom i subotom od 7 do 14 sati.

Poslovni prostori, kiosci i slični objekti koji posluju u sklopu tržnica bit će otvoreni radnim danom i subotom od 7 do 21 sata. Modni centar na tržnici Dubec radnim će danom raditi od 7 do 19 sati, a subotom od 7 do 17 sati.

Zelena tržnica radit će radnim danom i subotom od 5 do 14 sati, dok će poslovni prostori, kiosci i slični objekti biti otvoreni od 5 do 23 sata. Nedjeljom tržnice neće raditi. Detaljan raspored dostupan je ovdje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene