Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ozbiljno shvatila upute

To se zove panika: Pogledajte reakciju francuske državne tajnice kada je shvatila da je zaboravila zaštitnu masku

Državna tajnica u francuskom ministarstvu ozbiljno je shvatila važnost nošenja zaštitnih maski, a to je pokazala i jučer na obilježavanju Dana pada Bastille.

Agnes Pannier-Runacher, državna tajnica u francuskom ministarstvu gospodarstva, jučer je pokazala da se drži pravila nošenja zaštitnih maski tijekom epidemije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pooštravanje Francuska zbog zaraznijeg soja pomiče policijski sat na 18 sati u još nekim departmanima Slika nije dostupna Koronavirus u svijetu Na planetu više od 72 milijuna zaraženih, Njemačka ima veći dnevni broj novih slučajeva od druge najmnogoljudnije zemlje

Naime, kada je stigla na pariški Trg sloge na kojem se obilježavala obljetnica Dana pada Bastille, osmijeh na licu državne tajnice na izlasku iz automobila vrlo brzo zamijenio je panični izraz jer je u automobilu zaboravila - zaštitnu masku.

Na snimci se vidi kako Pannier-Runacher pokušava zaustaviti automobil koji ju je dovezao, pa čak i potrčati za njim kako bi došla do svoje maske.

U panici je čak i prekrila lice rukama, ali situaciju je spasio njezin kolega koji joj je dao masku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene