Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DOBILE ZABRANU PRILASKA

Da ne povjeruješ! Dvije žene prerušile se u starice ne bi li došle do cjepiva: "Ako se bilo kad vratite, bit ćete uhićene"

Nepravilnosti oko cijepljenja bilježe se diljem svijeta. Ministar zdravstva Argentine podnio je ostavku zbog cijepljenja preko veze, a s Floride stiže nevjerojatna priča o dvjema ženama koje su se prerušile u starice da bi došle do cjepiva.

Ministar zdravstva Argentine podnio je ostavku zbog sumnje da je bilo cijepljenja preko veze. Mediji pišu kako je najmanje 10 osoba primilo cjepivo preko reda. Među njima je i stariji novinar, koji tvrdi da se cijepio nakon što se osobno čuo s ministrom.

Pročitajte i ovo Ilustracija 12 okrivljenika USKOK optužio petu skupinu za lažne covid potvrde: Sve su rješavali za 100 eura preko medicinske sestre Ilustracija Nova verzija Počeo novi krug cijepljenja: Kraken će ove jeseni i zime biti dominantan

Dvije Amerikanke na Floridi su pokušale doći do cjepiva tako što su se – prerušile u starice te u prijavi lažirale godine rođenja. Policija im je odredila zabranu prilaska lokaciji za cijepljenje.

Policajac im je poručio: "Nećete dobiti cjepivo. Morate čekati svoj red. Ovo su vaši ključevi od automobila. Svaka će dobiti kopiju dokumenta. Ako se bilo kad vratite, bit ćete uhićene. Ima li pitanja?" Žene su samo kratko odgovorile: "Ne, nema problema". 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene