Obavijesti Video Pretražite Navigacija
obaveze izvršava od kuće

Dubrovački gradonačelnik pozitivan na koronavirus: Cijepio se s tri doze i ima blage simptome

Mato Franković
Mato Franković Foto: DNEVNIK.hr
Ni dubrovački gradonačelnik nije "zaobišao" koronavirus. Iz Grada su izvijestili javnost da se osjeća dobro i ima blage simptome. Samoizolacija mu završava 28. siječnja.

Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković pozitivan je na koronavirus, izvijestili su iz Grada.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Posebna poruka Gradonačelnik Dubrovnika pozvao sugrađane na cijepljenje: "A Vi, dragi antivakseri..." Mato Franković Njegov test je negativan Dubrovački gradonačelnik u samoizolaciji, supruga je pozitivna na koronu: "Imamo veći broj zaraženih s jedne svadbe"

"Propisana mu je samoizolacija koja završava 28. siječnja u ponoć, a u međuvremenu gradonačelnik će svoje obaveze nastaviti izvršavati od kuće", naveli su.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna HRVATSKA IZ MINUTE U MINUTU Stožer objavio nove podatke: Značajan porast novozaraženih u odnosu na prošli tjedan, na respiratoru gotovo 200 osoba

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna A pridržavanje mjera? Dubrovačka nadbiskupija nakon našeg upita promijenila planove o ručku za 450 osoba, zaposlenici hotela prestravljeni: "Molimo stožer da nas zaštiti"

Također, osjeća se dobro, cijepljen je s tri doze te ima blage simptome. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene