Obavijesti Video Pretražite Navigacija
2,4 puta manje

Dobre vijesti iz susjedstva: Nakon jučerašnjih 300, danas 122 nova slučaja zaraze koronavirusom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Broj zaraženih koronavirusom u posljednja 24 sata u Bosni i Hercegovini drastično je pao u odnosu na prethodne dane s nova 122 slučaja, a četiri su osobe preminule.

U odnosu na petak kada je bilo 296 osoba pozitivnih na testiranju na virus SARS-CoV-2, u nedjelju je taj broj bio 2,4 puta manji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Situacija daleko od dobre Županija u BiH osma u Europi prema sedmodnevnoj incidenciji zaraženih koronavirusom Slika nije dostupna Bila je svjesna i komunikativna Tragedija u BiH: Žena oboljela od koronavirusa bacila se s trećeg kata bolnice

Međutim, i broj testiranih osoba preko vikenda u BiH je manji za 1,3 puta u odnosu na radni tjedan.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Federacije BiH kod 84 osoba je zabilježeno oboljenje od Covida-19, a u Republici Srpskojo 38 takvih slučajeva.

U federalnome entitetu u zadnja 24 sata preminule su tri osobe, a u Republici Srpskoj jedna od zdravstvenih komplikacija izazvanih zarazom koronavirusom.

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić izjavio je da se planira cijepiti protiv koronavirusa ako to cjepivo bude dostupno početkom sljedeće godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene