Istarska županija bilježi pad broja zaraženih. Šef županijskog stožera, Dino Kozlevac, vjeruje da neće biti problema oko usuglašavanja popuštanja mjera, koje će iskomunicirati prvo s Nacionalnim stožerom.

Galerija


Iako su u Istri brojke novozaraženih u padu, tamošnji stožer i dalje je oprezan s mjerama. Vjeruju da će, nakon što se nastavi silazni trend epidemiološke krivulje, u suglasnosti s Nacionalnim stožerom početi popuštati mjere te da neće biti problema

Vezani članci Split, terase kafića Otvorene terase kafića: "Ponedjeljak je, možda ljudi rade, u Splitu vam to nema veze, Riva je puna. To ovisi o navikama ljudi" Splićani od ranog jutra uživaju na terasi svojih omiljenih kafića - 2 Umjesto na posao u kafić ili restoran? Pogledajte kako izgledaju otvorene terase ugostiteljskih objekata: "Jedva sam dočekala kavu na suncu"

''Već četvrti tjedan nama su brojke u laganom, silaznom padu. Ja sam uvjeren da ćemo mi naći zajednički jezik, da će se poštivati regionalna posebnost i rezultati. Nije korektno da sad čekamo nekoga tko još ima za odraditi posla,'', rekao je načelnik Istarskog stožera, Dino Kozlevac.

 

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr