Obavijesti Video Pretražite Navigacija
da ne povjeruješ

Bračni par iz Dubrovnika ilegalno prešao granicu i sad je cijelo selo u Hercegovini u izolaciji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Deset stanovnika sela Turkovići nalazi se u samoizolaciji nakon što su sanitarni inspektor i stožer civilne zaštite iz općine Ravno tamo zatekli bračni par iz Dubrovnika.

Bračni par iz Dubrovnika prešao je državnu granicu unatoč mjerama zabrane. Otišli su u selo Turkovići u Hercegovini, a nakon što su ih zatekli sanitarni inspektor i stožer civilne zaštite iz općine Ravno cijelo selo je završilo u izolaciji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Istraživanje stručnjaka Britanski znanstvenici: U jedanaest europskih zemalja zaraženi deseci milijuna ljudi, izolacija spasila 59.000 života Žena, ilustracija (Foto: Getty images) Zabrinjavajući podaci U vrijeme pandemije raste obiteljsko nasilje, udruge oglasile uzbunu: ''Mnogima vlastiti dom nije sigurno mjesto''

U samoizolaciju je stavljeno deset stanovnika toga mjesta, rečeno je na press konferenciji stožera civilne zaštite Hercegovačko-neretvanske županije u Mostaru, prenosi Slobodna Dalmacija.

Dubrovčani koji na području općine Ravno imaju zemlju ili stoku imaju pristup preko prijelaznih mjesta za pogranični promet, te ključ od rampe i pogranične propusnice, ali općina Ravno u ovim uvjetima to im je zabranila.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene