Obavijesti Video Pretražite Navigacija
stigli nalazi

Splitski župan negativan na koronu, uputio apel građanima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Blaženko Boban, splitsko-dalmatinski župan, negativan je na koronavirus, a negativne nalaze dobili su i svi djelatnici Županije koji su testirani nakon što je zaražena jedna djelatnica.

Splitsko dalamatinski župan Blaženko Boban objavio je dobio nalaz nakon testiranja na COVID-19 te da je on negativan.

Pročitajte i ovo Ilustracija Raste broj zaraženih U tjedan dana 42 osobe umrle od COVID-a: "Nove podvarijante vrlo su zarazne" Ilustracija velik porast, slabo prijavljivanje Gdje je nestao COVID? Brojke u tjedan dana dvaput veće: "Teško je procijeniti koliko ljudi prijavljuju i koliko je to realno"

"Upravo sam dobio informaciju da sam nakon provedenog testiranja negativan na virus COVID-19. Iako nisam registriran kao bliski kontakt želio sam dodatnu provjeru obzirom na dužnost koju obnašam,a test sam osobno financirao. U konzultaciji s epidemiološkom službom vraćam se redovnim aktivnostima uz sve epidemiološke mjere uključujući i stalno nošenje maske", napisao je Boban na svom profilu na Facebooku. 

Uputio je i posebnu poruku javnosti. "Nitko od nas nije izuzet od mogućnosti zaraze. Stoga još jednom i ovim putem molim sve da se strogo drže preporuka epidemiologa i budu oprezni.dobio i službeni nalaz nakon testiranja na COVID19 u kojem je potvrđeno kako je negativan na koronavirus", napisao je Boban.

Osim župana, negativan nalaz dobili su i svi testirani djelatnici Županije koji su se na bilo koji način mogli dovesti u vezu sa zaraženom djelatnicom, priopćeno je iz Županije. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene