Obavijesti Video Pretražite Navigacija
dosad preminule 172 osobe

U BiH 109 novih slučajeva zaraze koronavirusom, građani se pozivaju na pridržavanje mjera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Bosni i Hercegovini u utorak je potvrđeno 109 novih slučajeva zaraze koronavirusom, podaci su koje su objavili entitetski zavodi za javno zdravstvo.

U bolničkim laboratorijima od ponedjeljka je testirano novih 1100 uzoraka pri čemu je u Federaciji BiH zaraza potvrđena kod 69 osoba, a u Republici Srpskoj kod njih 40.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bila je svjesna i komunikativna Tragedija u BiH: Žena oboljela od koronavirusa bacila se s trećeg kata bolnice Slika nije dostupna Skoro godinu bez lockdowna Županija u susjednoj zemlji uvodi drastične vikend-mjere: Radit će samo nužne trgovine, ljekarne i benzinske crpke

Epidemiološke službe i krizni stožeri u entitetima ponovo su pozvali građane u BiH na pridržavanje propisanih sigurnosnih mjera koje uključuju obvezu nošenja maski u svim zatvorenim prostorima te izbjegavanje masovnijih okupljanja.

U BiH je od pojave bolesti Covid-19 zaraza potvrđena u 4440 slučajeva a 172 osobe preminule su uslijed zdravstvenih komplikacija prouzročenih zarazom. Više od dvije trećine preminulih bile su osobe starije životne dobi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene