Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAKON POTRESA

Austrija sedma zemlja koja pomaže Hrvatskoj: Poslali 200.000 zaštitnih rukavica i više od 1000 litara dezinficijensa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Austrija je sedma zemlja koja je Hrvatskoj ponudila pomoć zatraženu putem europskog mehanizma nakon zagrebačkog potresa.

Pomoć koju je ponudila Austrija sastoji se od 200.000 zaštitnih rukavica i 1680 litara dezinficijensa te je u srijedu dostavljena u logistički centar u Jastrebarskom, izvijestilo je Ravnateljstvo civilne zaštite.

Pročitajte i ovo Koronavirus, ilustracija Nakon Austrije I Velika Britanija opet ide u lockdown: "Nadam se da ćemo omogućiti obiteljima da za Božić budu zajedno" Slika nije dostupna Objavila vlada Loše vijesti za skijaše partijanere: "Zabave nakon skijanja zbog korone neće biti moguće"

Hrvatska je nakon razornog potresa koji je 22. ožujka pogodio zagrebačko područje aktivirala Mehanizam Unije za civilnu zaštitu gdje je zatražena materijalna pomoć u vidu opreme za zbrinjavanje stanovništva i zaštitne medicinske opreme za zaštitu zdravlja od Covida-19.

Zahtjevu su se dosad odazvale Slovačka, Slovenija, Mađarska, Austrija, Crna Gora, Litva i Francuska, izvijestilo je Ravnateljstvo civilne zaštite, zahvaljujućim im na pruženoj pomoći. (Hina)

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene