Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Banskim dvorima

Plenković, Beroš i Jandroković u srijedu se cijepe AstraZenecom: "Šaljemo poruku povjerenja medicinskoj struci i znanosti"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Andrej Plenković, ministar zdravstva Vili Beroš i predsjednik Sabora Gordan Jandroković u srijedu ujutro cijepit će se cjepivom AstraZeneca.

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, ministar zdravstva Vili Beroš i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković u srijedu će se u 9:00 sati u Banskim dvorima javno cijepiti cjepivom AstraZeneca.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Je li se moglo više? Plenković tvrdi da je Vlada učinila sve što je mogla, ali evo samo nekoliko primjera da to nije točno: "Draga Vlado..." Slika nije dostupna NASTAVLJA SE BORBA Beroš nakon odluke EMA-e o cjepivu AstraZenece: ''Ovo ne smije biti razlog opuštanju. Pokažimo da znamo i možemo bolje''

"Šaljemo poruku povjerenja medicinskoj struci i znanosti. Sva odobrena cjepiva sigurna su i učinkovita protiv bolesti COVID-19", napisao je na Twitteru glasnogovornik Vlade Marko Milić.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene