Pamela Anderson (Foto: AFP)
Pamela Anderson (Foto: AFP)

Pamela Anderson oglasila se na Twitteru dvama objavama povezanim s Hrvatskom, a drugom se praktički uključila u kampanju za EU izbore.


"Čula sam da je moj post o evakuaciji u Indiji izazvao pravi (srećom mali) medijski 'potres' u Hrvatskoj: naravno, znam gdje je Hrvatska. Nisam ja Trump koji misli da je Jugoslavija propala na Baltiku ili Jeremy Hunt koji je mislio da je Slovenija 'sovjetska vazalna država'", napisala je u prvom tvitu. 

Vezani članci SDP i HDZ u noći europskih izbora (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) Podvukli su crtu nakon euroizbora: HDZ u plusu, SDP u debelom minusu - evo koliko su potrošili Pamela Anderson i Adil Rami (Foto: AFP) Čitavu vezu ju je varao s drugom, a ona je sada sve otkrila: "Čudovište je vodilo dvostruki život, bojim ga se"

"Umjesto toga, dopustite mi da vas iznenadim hrvatskom riječi punom nade (mig: europski izbori) - Možemo!", stajalo je u njenom drugom tvitu. 

Podsjetimo, prije dva dana napisala je: "Moj prijatelj gleda vijesti u Hrvatskoj... milijun ljudi se evakuira zbog klimatskih promjena...". To je izazvalo brojne reakcije no ubrzo se ispravila i dodala da je mislila na Indiju.