Pamela Anderson (Foto: AFP)
Pamela Anderson (Foto: AFP) Foto: Afp

Pamela Anderson oglasila se na Twitteru dvama objavama povezanim s Hrvatskom, a drugom se praktički uključila u kampanju za EU izbore.


"Čula sam da je moj post o evakuaciji u Indiji izazvao pravi (srećom mali) medijski 'potres' u Hrvatskoj: naravno, znam gdje je Hrvatska. Nisam ja Trump koji misli da je Jugoslavija propala na Baltiku ili Jeremy Hunt koji je mislio da je Slovenija 'sovjetska vazalna država'", napisala je u prvom tvitu. 

Vezani članci Pamela Anderson (Foto: Instagram) Svi ju znamo kao platinastu plavušu, a sada je pokazala svoju puno mračniju stranu... Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Bujnim oblinama i razgolićenim naslovnicama stekla je status seks-simbola, a danas slavi 52. rođendan

"Umjesto toga, dopustite mi da vas iznenadim hrvatskom riječi punom nade (mig: europski izbori) - Možemo!", stajalo je u njenom drugom tvitu. 

Podsjetimo, prije dva dana napisala je: "Moj prijatelj gleda vijesti u Hrvatskoj... milijun ljudi se evakuira zbog klimatskih promjena...". To je izazvalo brojne reakcije no ubrzo se ispravila i dodala da je mislila na Indiju.