U nedjelju 26. svibnja kada se održavaju EU izbori, Nova TV emitirat će specijalni program sa zagrebačkog Gradeca, pa će gledatelji osim pravodobnih informacija imati i - najljepši pogled.

Galerija


U nedjelju, 26. svibnja hrvatski građani izlaze na izbore za Europski parlament, a informativni tim Nove TV, pripremio je bogat specijalni program.

Vezani članci Emina Bajtarević (Foto: Instagram) Djevojci koja je zbog bolesti pet godina nosila plastični korzet stati na binu Supertalenta bio je san Nikolina Stepić (Foto: Nova TV) - 8 Ova atraktivna i lijepa žena u savršenoj je formi, a umijeće trbušnog plesa naučila je putujući svijetom

Specijalna emisija 'EU izbori' počinje u 18 sati, a bit će emitirana iz vanjskog studija u jedinstvenom ambijentu na zagrebačkom Gradecu. U izbornom studiju gledatelje će kroz program voditi Mislav Bago, a priključit će mu se urednica vanjske politike Nove TV Ivana Petrović.

Na zagrebačkom Gradecu počela je gradnja studija koji će imati najljepši pogled.

U večernjem terminu, u 22:50 na Novoj TV počinje drugi dio emisije 'EU izbori', u kojoj će gledatelji moći vidjeti i prve privremene rezultate izbora koje će objaviti Državno izborno povjerenstvo.