Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kampanja Gordana Marasa

Za dobar savjet pripremio poklone: "Blender izvlači najbolje iz onoga što blendate, kao što ja izvlačim maksimum iz sebe"

Gordan Maras (Foto: Dnevnik.hr)
Gordan Maras (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Gordan Maras (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Gordan Maras, SDP-ov kandidat za Europski parlament, građanima će dodijeliti blender. Naime, na svom je Facebook profilu objavio svoj program te građane pozvao da ga komentiraju i daju mu savjete.

Građani koji Gordanu Marasu daju najbolji i najkreativnijim savjet osvojit će blender, a Maras je ovaj natječaj nazvao kreativnim.

Pročitajte i ovo Gordan Maras i Krešimir Macan Tko zna više? FOTO Neobičan susret u bolnici nakon javnih trzavica: "On nikad nije bio mršaviji, a ja sam top!" Slika nije dostupna Nakon cirkusa u Saboru Marasova naljepnica pred Odborom za Poslovnik: Potvrđeno da je Jandroković imao pravo izreči opomenu

"Ljudi me pitaju: 'Zašto baš to?' Zato što blender izvlači najbolje iz voća i povrća i onoga što blendate, kao što ja izvlačim maksimum iz sebe", rekao je.

Porezna stručnjakinja Nada Dremel ističe da je Marasovo djelovanje zakonito. No, da je sve organizirao kao nagradnu igru, morao bi platiti i porez.

"On će morati opravdati to što će dati i morat će DIP-u poslati nekakav izvještaj. Nagradna igra uistinu nije u smislu posebnih propisa jer on ju ne bi mogao na taj način ni organizirati", rekla je Dremel. 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene