Gordan Maras, SDP-ov kandidat za Europski parlament, građanima će dodijeliti blender. Naime, na svom je Facebook profilu objavio svoj program te građane pozvao da ga komentiraju i daju mu savjete.

Galerija


Građani koji Gordanu Marasu daju najbolji i najkreativnijim savjet osvojit će blender, a Maras je ovaj natječaj nazvao kreativnim.

Vezani članci Gordan Maras Maras nakon odustajanja od kandidature za Zagreb: "Nek' Grbin pokaže da je pravi demokrat. Neka svi glasaju. Ako se ne boji" Gordan Maras Maras: ''Nakon današnjih napisa u medijima, kako me vodstvo SDP-a ne želi, rekao sam predsjedniku da odustajem"

"Ljudi me pitaju: 'Zašto baš to?' Zato što blender izvlači najbolje iz voća i povrća i onoga što blendate, kao što ja izvlačim maksimum iz sebe", rekao je.

Porezna stručnjakinja Nada Dremel ističe da je Marasovo djelovanje zakonito. No, da je sve organizirao kao nagradnu igru, morao bi platiti i porez.

"On će morati opravdati to što će dati i morat će DIP-u poslati nekakav izvještaj. Nagradna igra uistinu nije u smislu posebnih propisa jer on ju ne bi mogao na taj način ni organizirati", rekla je Dremel. 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr