Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Susret s Janšom

VIDEO Kome zvono zvoni? Neugodan trenutak na važnoj presici, no premijera je sve nasmijalo

Nakon sastanka Janeza Janše i Andreja Plenkovića, na konferenciji za medije hrvatskog premijera u govoru je prekinula zvonjava telefona. Pogledajte u videu kako je to izgledalo.

Nakon sastanka premijera Slovenije, Janeza Janše i hrvatskog predsjednika Vlade Andreja Plenkovića, tijekom konferencije za medije dvoranom je zaorila pjesma.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Ivan Penava Iz minute u minutu Dan D za Plenkovića: Slomio je manjince, što će još morati prelomiti zbog DP-a? Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković Razgovori se nastavljaju Plenković: "Već sada imamo 76 ruku. Grbin je treći predsjednik SDP-a kojeg šaljem u penziju"

Iz telefona šefa diplomacije, Gorana Grlića Radmana, što je prilično nasmijalo premijera.

Osim što se nasmijao, na tradicionalnu melodiju premijer je reagirao i podizanjem palca, a kako je sve izgledalo, pogledajte u videu.

Inače, hrvatski premijer je na zajedničkoj konferenciji za novinare rekao da se na razini ministara vanjskih poslova nastavljaju razgovori o razgraničenju i da postoje privremeni modeli kako bi se olakšalo ribarima obaju zemalja dok se ne smisli trajno i konačno rješenje.

Hrvatska i Slovenija će u 'kratkom vremenu' pronaći rješenje za ribolovni režim na granici dviju država, rekli su premijeri.

Janša je u Zagrebu, nakon osmog bilateralnog susreta s Plenkovićem, čestitao Hrvatskoj što se pravovremeno odlučila za izgradnju LNG terminala u Omišlju.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene