Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Zaradio sam tijekom života'

Županičin nećak o skupom stanu u Zadru: Moj je, sam sam ga platio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nećak županice Marine Lovrić Merzel komentirao je medijske napise da je stan u Zadru platio dva milijuna kuna u kešu. U stanu je prema tvrdnjama jedne osobe više puta boravila županica.

Nećak sisačke županice Marine Lovrić Merzel, Dalibor Rozanković, za Slobodnu Dalmaciju komentirao je medijske napise da je kupio stan u Zadru vrijedan dva milijuna kuna koji je platio kešom.

Pročitajte i ovo Nepoznata žena prevarila 75-godišnjakinju i iz torbice joj ukrala nekoliko tisuća eura Opreza nikad dosta Došla 75-godišnjakinji na vrata i rekla da ima poklon: Ubrzo je iz torbice nestalo nekoliko tisuća eura Problem proračuna u Zadru - 1 tehnički proračun Sve je stalo zbog svađe: Gradonačelnik i Gradsko vijeće prebacuju loptice, a radnici strahuju za plaće

'Stan u Zadru je vlasništvo mene i moje supruge. Kupili smo ga iz prihoda koje smo tijekom života zaradili. Ja, zajedno s kolegom, već deset godina imam prijevozničku firmu, a moja supruga je vlasnica obrta', rekao je i dodao kako se piše i govori svašta što s istinom nema puno veze.

Poručio je i da je pravi iznos daleko od dva milijuna kuna.

PLATIO KEŠOM: Nećak sisačke županice kupio stan u Zadru za 2 milijuna kuna?

Podsjetimo, nećak sisačke županice radi kao vozač Hitne pomoći u Sisku, a stan u eltnom zadarskom naselju Diklo kupio je u kolovozu 2012. godine. U njemu je prema tvrdnjama jedne osobe za ZDNews više puta bila i sama županica. ' Moram vam priznati da nitko ni u jednom trenutku nije pomislio da se ne radi o stanu gospođe Lovrić, kao što navodite', zaključio je izvor.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene