Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nećak županice Marine Lovrić Merzel komentirao je medijske napise da je stan u Zadru platio dva milijuna kuna u kešu. U stanu je prema tvrdnjama jedne osobe više puta boravila županica.


Nećak sisačke županice Marine Lovrić Merzel, Dalibor Rozanković, za Slobodnu Dalmaciju komentirao je medijske napise da je kupio stan u Zadru vrijedan dva milijuna kuna koji je platio kešom.

Vezani članci Andrej Plenković zakašljao se odgovarajući boji li se koronavirusa Pogledajte posebne mjere zaštite na skupu HDZ-a: Na pitanje boji li se koronavirusa Plenković se – zakašljao Tomo Medved Ministar Tomo Medved objasnio zašto nije bio u Vukovaru za Dan branitelja

'Stan u Zadru je vlasništvo mene i moje supruge. Kupili smo ga iz prihoda koje smo tijekom života zaradili. Ja, zajedno s kolegom, već deset godina imam prijevozničku firmu, a moja supruga je vlasnica obrta', rekao je i dodao kako se piše i govori svašta što s istinom nema puno veze.

Poručio je i da je pravi iznos daleko od dva milijuna kuna.

PLATIO KEŠOM: Nećak sisačke županice kupio stan u Zadru za 2 milijuna kuna?

Podsjetimo, nećak sisačke županice radi kao vozač Hitne pomoći u Sisku, a stan u eltnom zadarskom naselju Diklo kupio je u kolovozu 2012. godine. U njemu je prema tvrdnjama jedne osobe za ZDNews više puta bila i sama županica. ' Moram vam priznati da nitko ni u jednom trenutku nije pomislio da se ne radi o stanu gospođe Lovrić, kao što navodite', zaključio je izvor.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook