Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozač Hitne pomoći u Sisku

PLATIO KEŠOM: Nećak sisačke županice kupio stan u Zadru za 2 milijuna kuna?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Marina Lovrić-Merzel, sisačko-moslovačka županica koja već nekoliko dana ne silazi s naslovnica hrvatskih medija ponovno je povezana s potencijalnom aferom.

Lokalni zadarski portal ZDNews.hr piše kako je nećak županice Marine Lovrić-Merzel, Dalibor Rozanković, koji inače radi kao vozač kola hitne pomoći u Sisku, 2. kolovoza 2012. godine u elitnom zadarskom naselju Diklo kupio četverosobni stan od 85,4 m2 i platio ga gotovinom.

Pročitajte i ovo Screenshot žestoka svađa VIDEO Kaos na zadarskom gradskom vijeću, padale psovke i optužbe, a malo je nedostajalo da dođe i do tučnjave: "Vi jasno i glasno podržavate pedofile" Spašen medo u požaru spašen jedan poseban medo Prikuplja se pomoć za obitelj kojoj je izgorio stan, žena pred porodom. U manje od 24 sata donirano gotovo 23.000 eura: "Na neki način me sram..."

VIDEO Lovrić Merzel novinarima: 'Ne dirajte moju obitelj'

Prema tadašnjim tržišnim cijenama stan je, kako piše ZDNews.hr, vrijedio oko 2 milijuna kuna.

'Gospođu Lovrić Merzel vidjeli smo više puta u Diklu. Bila je i ispred stana i u stanu. Nije se skrivala od nikoga i ostavila je dojam vesele i pristupačne osobe. Tu je i ljetovala, a koliko se sjećam, dolazila je i nedavno u stan zajedno sa svojim suprugom i još nekim meni nepoznatim ljudima. Ako se dobro sjećam tu su bili sa džipom i još jednim vozilom. Moram vam priznati da nitko ni u jednom trenutku nije pomislio da se ne radi o stanu gospođe Lovrić, kao što navodite', izjavila je za ZDNews.hr jedna od osoba koja je Lovrić-Merzel očito više puta vidjela u stanu svog nećaka na Diklu.

Nazvali smo ured županice Lovrić Merzel no njezin glasnogovornik nije mogao komentirati ove tvrdnje. A ni sama županica na njih se još uvijek nije osvrnula.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene