Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zlouporaba položaja u Sisku

Županica prometne kazne plaćala iz županijskog proračuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija u Sisku istražuje nezakonitu praksu plaćanja privatnih kazni za prometne prekršaje bivše direktorice Gradskih groblja Sisak Ksenije Vrebac s računa tvrtke Gradska groblja.

Policijski su djelatnici bili kod aktualnog direktora groblja Mije Domitrovića, raspitujući se o tome slučaju, te da su mu pokazali uplatnice za prometne prekršaje plaćene s računa Gradskih groblja.  Domitrović je izjavio kako je šokiran te da nije još pohvatao sve konce u tvrtki kojoj je na čelu dva mjeseca. Tvrtku je zatekao u vrlo lošem stanju, s velikim dugovima i gubicima. Jutarnji list došao je do četiri računa iz kojih je vidljivo da je Gradsko groblje Viktorovac platilo kaznu za svoju direktoricu 29. travnja, 17. lipnja, 24. srpnja i 27. kolovoza ove godine. Uplatnica od 27. kolovoza na iznos od 500 kuna, plaćena s računa groblja zbog prebrze vožnje direktorice groblja u službenom automobilu groblja u Velikoj Gorici.

Pročitajte i ovo Sudar dva vojna malezijska helikoptera tragedija u Maleziji VIDEO Objavljena snimka strašne nesreće: Dva vojna helikoptera sudarila se tijekom vježbe, poginulo 10 ljudi Ilustracija "Zdravstveni centar" Popila je piće u wellness-centru i umrla, sumnja se što je bilo u njemu

Bivša direktorica groblja koja je smijenjena s mjesta direktorice zbog lošeg vođenja tvrtke i nezakonitog poslovanja, te umjesto otkaza po nalogu gradonačelnika premještena na drugo mjesto u gradskim tvrtkama, nije jedina koja privatne kazne voli naplaćivati s računa tvrtke. Jutarnji list je u posjedu računa iz svibnja 2009. godine koji potvrđuje da je kazna za pogrešno parkiranje u Zagrebu službenog audija županice Marine Lovrić Merzel, reg. oznake SK 855 EK, u iznosu od 231 kunu plaćena iz županijskog proračuna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene