Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Dubrovačko-neretvanska županija

Župan Dobroslavić utorak proglasio Danom žalosti zbog pogibije trojice radnika u HE Plat

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dan žalosti označava se obveznim isticanjem zastave Republike Hrvatske na pola koplja na svim zgradama u kojima su smještena tijela državne vlasti i tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave.

Župan Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Dobroslavić proglasio je utorak 15. siječnja 2019. Danom žalosti u Dubrovačko-neretvanskoj županiji povodom smrtnog stradanja djelatnika HEP-a u katastrofalnom požaru u HE Dubrovnik u Platu, priopćeno je iz Županije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Godinama varao ljude Brokeru s juga Hrvatske dali gotovo pola milijuna eura: Umjesto u dionice uložio ih u svoj džep Slika nije dostupna Poslao pismo Ostojiću Nastavlja se rasprava o osobnoj iskaznici: Župan traži ispravak greške!

U priopćenju napominju kako se Dan žalosti označava obveznim isticanjem zastave Republike Hrvatske na pola koplja na svim zgradama u kojima su smještena tijela državne vlasti i tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave te zgradama u kojima je sjedište ili se obavlja djelatnost pravnih osoba, odnosno u kojima fizičke osobe obavljaju samostalnu djelatnost.

Na Dan Žalosti ne mogu se održavati zabavne priredbe.

Pravne osobe koje obavljaju televizijsku i radijsku djelatnost svoje programe prilagodit će obilježavanju Dana žalosti tako da će emitirati programe koji po svojoj naravi odgovaraju obilježavanju toga dana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene