Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razmjena iskustava

Zračni 'ples' hrvatskih MiG-ova i njemačkih F4 Fantoma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako bi se poboljšala obrambena suradnja između Njemačke i Hrvatske i razmijenila iskustva pripadnika ratnog zrakoplovstva, na Pleso je sletio njemački borbeni zrakoplov - F4 Fantom.

Kako su naši MiG-ovi pred istekom vijeka trajanja i lete do 2013., nagađalo se da je današnji događaj uvod u prodaju ili čak donaciju njemačkih borbenih aviona.

Pročitajte i ovo Ilustracija Boeingova avion kojemu su otpala vrata Drama u zraku Boeing u sve većim problemima: Avionu s više od stotinu putnika tijekom leta otpao dio krila Slika nije dostupna 42 POSTO MANJE PROMETA U 2020. manje letova i fatalnih nesreća, ali više žrtava od godine prije

S naše, ali i njemačke strane, naglasilo se kako je riječ o isključivo bilateralnom sastanku. Što će naše ratno zrakoplovstvo imati u svojoj floti nakon 2013., još se ne zna.

'Njemačka gradi jako dobre zrakoplove u suradnji s ostalim europskim zemljama koje su članice NATO-a i dobro ih održava. Ne postoji nikakva povezanost između prodaje zrakoplova koje Njemačka ima i ovoga što se ovdje događa. Riječ je o pomoći u daljnjem treningu i obuci', rekao je njemački veleposlanik Bernd Fischer.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene