Premijer Milanović posjetio je tvrtku DOK-ING.


Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović posjetio je danas tvrtku DOK-ING, za proizvodnju specijalnih vozila za razminiranje. Po završetku posjeta i obilaska strojeva u glavnoj tvorničkoj hali, premijer Milanović naglasio je da Hrvatska može pomagati svoje tvrtke svojim razvojnim bankama, iako kao članica Europske unije ne može voditi protekcionističku politiku.

Vezani članci Boris Jokić s Instituta za društvena istraživanja Jokić: "Nikoga nije briga za koga će Zoran Milanović glasati, važno je dati poruku da treba izaći na izbore. Pa makar prekrižili listić" Žarko Puhovski i Lana Ružičić Puhovski za DNEVNIK.hr o Milanovićevoj izjavi: ''Svakakvih predsjednika smo vidjeli u povijesti, ali političkog idiota nismo. To je žalosna glupost''

'Ovo je izbor onih koji su sami dokazali da mogu napraviti dobar proizvod i bez državne pomoći teško će ići dalje. Pomagat ćemo koliko možemo i koliko pravila Europske unije dopuštaju. Cilj je da ovakve firme od srednjih poduzeća postanu velika poduzeća', rekao je predsjednik Vlade.

 

Hrvatski izvoz oružja u 2013. oko 1,1, milijardu kuna

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook