Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Hrvatska se satire"

Milanović u Rijeci pozvao na borbu protiv korupcije: "To se više ne da gledati"

Predsjednik Zoran Milanović u četvrtak se u Rijeci sastao s gradonačelnikom Markom Filipovićem te sudjeluje na svečanom obilježavanju 50. godišnjice Studija dentalne medicine Sveučilišta u Rijeci.

Zoran Milanović u posjetu je Rijeci, gdje se sastao s gradonačelnikom Markom Filipovićem. Tom prigodom rekao je kako je potrebno što više surađivati s centralnom vlasti te da se treba "izboriti za svaki euro koji nam stoji na raspolaganju. Svaki neiskorišteni euro je bačeni euro", rekao je. 

"Građani gledaju što radimo i kako upravljamo javnim novcem, na to su najosjetljiviji", rekao je Milanović i dodao da se "Hrvatska satire pod teretom korupcije u javnom sektoru. To se više ne da gledati. Mi smo sada lošiji nego što smo bili prije 10 ili 12 godina", naglasio je Milanović te uputio svoju podršku svima koji "mogu doprinjeti suprotnom dojmu od onoga koji Hrvatsku tišti, bez obzira na to iz koje stranke dolazi".

Milanović je zatim sudjelovao na svečanosti na riječkom sveučilištu. 

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Forum EPP-a Plenković svoju Vladu vidi samo u superlativima: "Kompanije nisu ostale na nogama slučajno"

Ovih dana počelo se nagađati o mogućim HDZ-ovim izazivačima na mjesto predsjednika Republike, spominje se i bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, koja je često prisutna u medijima, ali i neki drugi kandidati kao što su Ivan Šimonović ili čak Gordan Jandroković. 

Ide li Milanović po drugi mandat i što kaže na moguću konkurenciju?

Izjavu Zorana Milanovića pratite uživo na portalu DNEVNIK.hr.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene