Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skoro godinu dana od incidenta

Razgovor na Pantovčaku: Milanović se sastaje s čovjekom zbog kojeg je napustio obljetnicu Bljeska

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Republike Zoran Milanović u utorak će primiti Zorana Marasa, predsjednika Udruge specijalne policije i branitelja zbog kojega je lani napustio obilježavanje obljetnice akcije Bljesak i otišao iz Okučana.

Predsjednik Milanović prošle je godine, točnije 1. svibnja, napustio obilježavanje obljetnice Bljeska zbog toga što je Zoran Maras nosio majicu s obilježjima HOS-a na kojoj je se nalazio pozdrav "Za dom spremni".

Pročitajte i ovo Zoran Milanović razgledao Rafale - 3 novi hrvatski ponos FOTO Zoran Milanović popeo se na jedan Rafale i pomno ga razgledao Andrej Plenković Iz minute u minutu Tko će prvi na Pantovčak? "Gdje ti je vladajuća većina, Plenkoviću?"

Jutarnji list je iz Ureda predsjednika dobio neslužbenu potvrdu ove informacije, no glasnogovornik predsjednika Nikola Jelić taj podatak nije želio službeno komentirati.

"Predsjednik Milanović u utorak će primiti predstavnike Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata, Zbora udruge veterana hrvatskih gardijskih postrojbi i Udruge ratnih veterana 1. gardijske brigade Tigrovi", rekao je Jelić Jutarnjem listu te dodao da će nakon sastanka biti objavljeno o čemu se razgovaralo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene