Predsjednik Milanović zbog natpisa ZDS otišao s obilježavanja Bljeska
Predsjednik Milanović zbog natpisa ZDS otišao s obilježavanja Bljeska Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Predsjednik Republike Zoran Milanović u utorak će primiti Zorana Marasa, predsjednika Udruge specijalne policije i branitelja zbog kojega je lani napustio obilježavanje obljetnice akcije Bljesak i otišao iz Okučana.


Predsjednik Milanović prošle je godine, točnije 1. svibnja, napustio obilježavanje obljetnice Bljeska zbog toga što je Zoran Maras nosio majicu s obilježjima HOS-a na kojoj je se nalazio pozdrav "Za dom spremni".

Vezani članci Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković Plenković o aferi Vjetroelektrane: "Ako se na nekog vrši pritisak to mi se treba signalizirati..." Zoran Milanović u Sisku Milanović komentirao stanje s epidemijom: ''Jučer sam u Ogulinu rekao nekim mladima da skinu maske. Možda sam pogriješio''

Jutarnji list je iz Ureda predsjednika dobio neslužbenu potvrdu ove informacije, no glasnogovornik predsjednika Nikola Jelić taj podatak nije želio službeno komentirati.

"Predsjednik Milanović u utorak će primiti predstavnike Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata, Zbora udruge veterana hrvatskih gardijskih postrojbi i Udruge ratnih veterana 1. gardijske brigade Tigrovi", rekao je Jelić Jutarnjem listu te dodao da će nakon sastanka biti objavljeno o čemu se razgovaralo.