Obavijesti Video Pretražite Navigacija
obljetnica tragedije

Oglasio se Milanović: "S velikom tugom..."

Zoran Milanović
Zoran Milanović Foto: Goran Mehkek/Cropix
Predsjednik Zoran Milanović oglasio se na društvenim mrežama povodom tragičnog događaja za hrvatski narod u BiH.

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović oglasio se danas na društvenim mrežama povodom obljetnice pogibije osmero hrvatske djece u Vitezu prije 31 godinu. Naime, tada je s položaja Armije BiH ispaljen minobacački projektil na igralište na kojem su bila djeca. Petero je djece preminulo odmah nakon eksplozije, dok je troje preminulo u improviziranoj bolnici koja se nalazila u crkvi. 

"Stradalu djecu nikad nećemo zaboraviti"

"S velikom tugom i sućuti prisjećamo se i ove godine tragičnog događaja za hrvatski narod u Bosni i Hercegovini. Prije 31 godinu u dječjem parku u Vitezu granata je prekinula dječju igru i odnijela osam nevinih života. Neizmjerna je bol i tuga njihovih obitelji još i danas, pogotovo što za taj zločin nitko nije odgovarao. Stradalu vitešku djecu nikada nećemo zaboraviti", poručio je hrvatski predsjednik. 

Pročitajte i ovo Stjepo Bartulica komentar Lane Ružičić A plaćica ide: Kako nam je Bartulica svima opalio šamar i pljunuo u lice…

Pročitajte i ovo Stjepo Bartulica u Ferrariju - 1 recite svoje mišljenje ANKETA Glas običnih ljudi vozi se u skupom Ferrariju: Podržavate li Bartuličin potez?

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene