Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Pozvao na čvrstu solidarnost

Predsjednik Milanović izrazio sućut obiteljima stradalih u potresu: "Nitko ne smije ostati prepušten sebi, ljudima treba pružiti nadu"

Milanović u Petrinji
Milanović u Petrinji Foto: DNEVNIK.hr
Predsjednik Republike Zoran Milanović izrazio je sućut obiteljima i rodbini kojima su bližnji stradali u potresu, naglasivši da njihovu tugu možemo utješiti samo čvrstom solidarnošću i dugoročnom brigom za njih.

Predsjednik Zoran Milanović na svom je Facebook profilu napisao objavu u kojoj je izrazio sućut svim žrtvama potresa na petrinjskom području i njihovim obiteljima.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović čeka se most? Milanović već ima podršku 57 zastupnika? "Pitali su nas želimo li razgovarati" Zoran Milanović i Andrej Plenković REZULTATI ANKETE Tko će sastaviti Vladu? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV

"Na Dan žalosti u Republici Hrvatskoj još jednom izražavam svoju sućut obiteljima i rodbini naših sugrađana nastradalih u potresu. Nesreću koja je zadesila naše gradove i mjesta u Sisačko-moslavačkoj županiji i tugu koju su doživjele mnoge obitelji možemo utješiti samo čvrstom solidarnošću s njima i dugoročnom brigom za njih", napisao je Milanović.

Na Dan žalosti u Republici Hrvatskoj još jednom izražavam svoju sućut obiteljima i rodbini naših sugrađana nastradalih u...

Posted by Zoran Milanović on Saturday, 2 January 2021

Istaknuo je kako nitko ne smije ostati prepušten sebi te da ljudima treba pružiti nadu i osigurati im nove domove.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene