Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napokon progovorio

VIDEO Milanović poželio dobrodošlicu novoj predsjednici - Evo što je još rekao!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na početku današnje sjednice Vlade premijer Zoran Milanović osvrnuo se na predsjedničke izbore.

'Bili su predsjednički izbori, izabrana je nova predsjednica. Bivšem predsjedniku koji je pet godina po sudu svih nas časno i na uzor obavljao dužnost predsjednika Republike Hrvatske još jednom izražavamo zahvalnost. Novoj predsjednici želimo dobrodošlicu i s njom ćemo surađivati u okviru zakona, kao i do sada. U tome smo striktni, tako funkcioniramo i tako će biti ubuduće S bivšim predsjednikom smo, u okviru područja suradnje koja postoje između predsjednika i Vlade i koja su malobrojna, ali neka od njih su važna, surađivali jako dobro pa vjerujemo da će to tako biti i ubuduće', rekao je premijer Zoran Milanović na početku današnje sjednice Vlade i nastavio:

Pročitajte i ovo Andrej Plenković sjednica Vlade Plenković: "U ponedjeljak nam sjeda 162 milijuna eura, a zatražit ćemo još 822 milijuna eura" Premijer Andrej Plenković Tražio deportaciju Plenković o zatvorenim hrvatskim navijačima: "Nije realno da su svi jednako odgovorni za nered"

'Ja kao predsjednik Vlade pozivam novu predsjednicu da svaki četvrtak, odmah nakon inauguracije, kada vlada zasjeda odvojimo koliko god treba vremena za razgovor ili informaciju predsjednici o tome što je vlada radila, što će raditi i po čemu smatramo da je dobra i bolja od dvije prethodne. Ali, tu se mišljenja uvijek mogu razilaziti. Mi imamo argumente i otvoreni smo za razgovor. Vrata su otvorena.'

Ako ste među ovih 60 tisuća građana tada se ova vijest tiče i vas!

'Za kraj, što se tiče želje da preseli rezidenciju u Visoku ulicu u Zagrebu, toj želji mi teško možemo neudovoljiti pa selidba može započeti odmah nakon inauguracije, praktički prvi dan. Ako je to u duhu štednje za koju se zalaže i Vlada tim bolje', rekao je premijer Milanović.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene