Obavijesti Video Pretražite Navigacija
novi hrvatski ponos

FOTO Zoran Milanović popeo se na jedan Rafale i pomno ga razgledao

Zoran Milanović razgledao Rafale - 3
Zoran Milanović razgledao Rafale - 3 Ronald Gorsic/Cropix
Aktualno Galerija Zoran Milanović razgledao Rafale - 3 Zoran Milanović razgledao Rafale - 3 Foto: Ronald Gorsic/Cropix Zoran Milanović razgledao Rafale - 4 Zoran Milanović razgledao Rafale - 4 Foto: Ronald Gorsic/Cropix Zoran Milanović razgledao Rafale - 2 Zoran Milanović razgledao Rafale - 2 Foto: Ronald Gorsic/Cropix +0 Zoran Milanović razgledao Rafale - 1 Galerija 1/4 >>
Predsjednik RH i vrhovni zapovjednik oružanih snaga Zoran Milanović čak se odlučio i popeti na jedan od Rafalea koji su stigli u Hrvatsku i razgledati ga. Čini se da je bio zadovoljan onime što je vidio.

Prvih šest od ukupno dvanaest višenamjenskih borbenih aviona Rafale stiglo je iz Francuske u Hrvatsku. Na svečanost u Vojarni Pukovnik Marko Živković na Plesu stigao je cijeli državni vrh, pa su tako na istom mjestu nakon dugo vremena bili i predsjednik RH Zoran Milanović te premijer Andrej Plenković. Pozdravili se nisu, a Plenković je rekao samo da su se vidjeli. Na svečanosti je između njih sjedio Gordan Jandroković.

Pročitajte i ovo Rafalei u Hrvatskoj povijesni prelet VIDEO Snimka iz kokpita: Pogledajte kako su piloti iz Rafalea pozdravili hrvatske građane!

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Zoran Milanović - 2 Na svečanom dočeku Rafalea FOTO/VIDEO "Nisam ga vidio": Pogledajte kako je izgledao prvi susret Plenkovića i Milanovića nakon izbora

Predsjednik Milanović čak se odlučio i popeti na jedan od zrakoplova i razgledati ga. Čini se da je bio zadovoljan onime što je vidio. 

Ovaj put nije bilo nezgoda kao svojedobno kada je pao s oklopnog vozila Patrije.  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene