Nakon rastanka s Kolindom Grabar-Kitarović Zoran Milanović zaboravio je protokol. Vratio se na crveni tepih i suradnika pitao za pomoć jer, kako je tada rekao, nije znao kamo ide dalje.


Nakon razgovora Zoran Milanović i Kolinda Grabar-Kitarović spustili su se do izlaza, a Zoran Milanović ispratio je svoju prethodnicu s Pantovčaka uz buket cvijeća. Svirala je koračnica, a dvojac se srdačno pozdravio.

Vezani članci Premijer Andrej Plenković i predsjednik Zoran Milanović Povijest sukoba premijera i predsjednika: Od "majke lekarke" do afere Janaf i svakodnevnih prepirki Kolinda Grabar-Kitarović Po čemu su ostale zapamćene hrvatske inauguracije? Pogledajte presjek tradicija, modnih odabira i redateljskih imena

Ona je otišla, on došao. Sudeći po onome što je rekao svom bliskom suradniku, Milanović je od treme, čini se, zaboravio što dalje.

Nakon što je Grabar-Kitarović otišla automobilom, Milanović se počeo vraćati, no onda je zastao na crvenom tepihu uz svoga suradnika.

"Čekaj, što sad, da ovdje čekam ili…", upitao ga je Milanović, a nakon što mu je on odgovorio, tek je potiho rekao: "Ustvari, ja ne znam gdje idem sad."

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr.