Nakon rastanka s Kolindom Grabar-Kitarović Zoran Milanović zaboravio je protokol. Vratio se na crveni tepih i suradnika pitao za pomoć jer, kako je tada rekao, nije znao kamo ide dalje.


Nakon razgovora Zoran Milanović i Kolinda Grabar-Kitarović spustili su se do izlaza, a Zoran Milanović ispratio je svoju prethodnicu s Pantovčaka uz buket cvijeća. Svirala je koračnica, a dvojac se srdačno pozdravio.

Vezani članci Predsjednik Milanović u New Yorku - 2 Milanović: ''Aleksandar Vučić bio je jedan od najistaknutijih ratnih huškača devedesetih'' Zoran Milanović Tko je to važniji od prvog čovjeka UN-a? Milanović se nije sastao s Guterresom zbog neplaniranog važnog sastanka

Ona je otišla, on došao. Sudeći po onome što je rekao svom bliskom suradniku, Milanović je od treme, čini se, zaboravio što dalje.

Nakon što je Grabar-Kitarović otišla automobilom, Milanović se počeo vraćati, no onda je zastao na crvenom tepihu uz svoga suradnika.

"Čekaj, što sad, da ovdje čekam ili…", upitao ga je Milanović, a nakon što mu je on odgovorio, tek je potiho rekao: "Ustvari, ja ne znam gdje idem sad."

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr.